2013

Nu har jag varit hemma i Sverige på semester i drygt 2 veckor och har 1 vecka kvar! Måste säga att jag längtar otroligt mycket efter att jobba! Nu har jag vilat mig tillräckligt och är väldigt taggad på att dra igång nästa säsong av arbete nere på Lanzarote! Kommer bli en ny scen och ett nytt team, väldigt spännande! Tror att det kommer kännas som helt andra shower när man jobbar med andra personer!

Så denna veckan innan jag åker består av att fixa allt som måste fixas innan resan, köpa allt jag behöver ha med mig, och såklart träffa de människor jag vill hinna träffa innan jag åker! Får dock hoppas på mycket besök under säsongens gång :).

 

Read the whole post»

Idag är det torsdag och bara en vecka kvar här i Bodrum. Så fort tiden har gått. Känns som igår när vi kom till hotellet, helt förvirrade och nyfikna! Första veckan när vi packade upp allting och övade hela dagarna tillsammans med Weine från 2Entertain. Det känns inte alls långt borta. 
Nu har vi börjat leta fram lådor att packa i och börjat planera hur allt ska gå till. Mer och mer har vi behövt säga hejdå till guider i teamet. Väldigt sorgligt men denna dag visste vi skulle komma. Jag har lärt känna så många otroligt fina människor här under säsongens gång. 
Hoppas på att kunna få träffa dem igen! 

Ikväll är det dags för Euphoria, en näst sista gång med det här teamet. 
Min röst har inte riktigt velat denna veckan. Tappade rösten totalt i måndags, och den är fortfarande inte vad den brukar vara. Så hoppas på att det kommer gå bra ikväll i alla fall. 

Sen väntar nya äventyr om några veckor. Planeringen inför Lanzarote börjar redan nu :)

5 månader sen på Arlanda, på väg till Bodrum
Bodrum Imperial
Read the whole post»

Idag är det måndag och dags för min favoritshow - "Welcome to the Circus". Bästa dagen på veckan! Älskar att det är så mycket rockmusik och snygga kläder! 

De senaste dagarna har jag hunnit shoppa, tagit en tripp till Gümbet och solat järnet. Ligger i med brännan nu den sista månaden!!

För övrigt är det 39 dagar innan jag åker hem på semester! Börja längta efter nära och kära nu! :).
 

Read the whole post»

Igår var vi lediga och dagen spenderade vi på Camel beach! På den stranden finns det massa olika djur. Vi stötte på papegojor, struttsar, påfåglar mm. 
Avslutade dagen med gym, middag och movie night med teamet :).

Idag står det showen "Euphoria" på schemat ;). 

Read the whole post»

Möte där vi planerar den sista tiden av säsongen här på Bodrum imperial! 
Riktigt kul att Jonas och Natalia har kommit hit :D.

Read the whole post»

Idag gjorde vi vår andra pirates-show med de nya varietéartisterna. Gick superbra!
Känner också att min röst börjar komma tillbaka efter halsflussen så min energi är på topp!!

Såhär ser vi ut som pirater: 

Read the whole post»

Igår åkte vi och handlade på en marknad i Turgutreis. Det var en stor marknad med mycket billiga saker och stort utbud. Så skönt att komma iväg med det nya teamet.

Read the whole post»