En vecka kvar

Idag är det torsdag och bara en vecka kvar här i Bodrum. Så fort tiden har gått. Känns som igår när vi kom till hotellet, helt förvirrade och nyfikna! Första veckan när vi packade upp allting och övade hela dagarna tillsammans med Weine från 2Entertain. Det känns inte alls långt borta. 
Nu har vi börjat leta fram lådor att packa i och börjat planera hur allt ska gå till. Mer och mer har vi behövt säga hejdå till guider i teamet. Väldigt sorgligt men denna dag visste vi skulle komma. Jag har lärt känna så många otroligt fina människor här under säsongens gång. 
Hoppas på att kunna få träffa dem igen! 

Ikväll är det dags för Euphoria, en näst sista gång med det här teamet. 
Min röst har inte riktigt velat denna veckan. Tappade rösten totalt i måndags, och den är fortfarande inte vad den brukar vara. Så hoppas på att det kommer gå bra ikväll i alla fall. 

Sen väntar nya äventyr om några veckor. Planeringen inför Lanzarote börjar redan nu :)

5 månader sen på Arlanda, på väg till Bodrum
Bodrum Imperial

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-