Fredag!!

Det är fredag och det är endast ett gig kvar tills jag har en ledig dag. Det har minst sagt varit 2,5 vecka fyllda med jobb, men det har varit riktigt roligt. Har hjälpt till på Flamingo Beach med showerna där samtidigt som jag också har gjort mina egna gig, så det har blivit mycket - men kul! Så imorgon blir min första lediga dag på länge. Hur ska jag spendera denna? Tål att klura ut. 
Men en sak som jag definitivt kommer att göra, och som jag dessutom ser så otroligt mycket fram emot är att se finalen av melodifestivalen. Dessa 6 veckor har gått otroligt snabbt. Årets melodifestival har kanske inte varit fylld med överdrivet många hits, men den har ack varit så händelserik. Bidrag som blivit diskade, anklagade för plagiat, programledare som har blivit kickade och storfavoriter som har blivit direkt utskickade. Snackisarnas år!
Här är morgondagens startfält:

1.Panetoz - Håll Om Mig Hårt
2.Lisa Ajax - My Heart Wants Me Dead
3.David Lindgren - We Are Your Tomorrow
4.Saraha - Kizunguzungu
5.Oscar Zia - Human
6.Ace Wilder - Don't Worry
7.Robin Bengtsson - Constellation Prize
8.Molly Sandén - Youniverse
9.Boris René - Put Your Love On Me
10.Frans - If I Were Sorry
11.Wiktoria - Save Me
12. Samir & Viktor - Bada Nakna

Andra Chansen gav alltså 4 tävlanden till i finalen. Samir & Viktor, Panetoz, Saraha samt Boris René har alla fått en finalplats. 
Ett näst intill helt popbaserat startfält i år, vilket man kan tycka är lite synd. 
Personligen så saknar jag Isa i finalen. Enligt mig var hon garanterad en finalplats. Veteranerna i tävlingen borde ha haft starkare låtar och på vis kanske skulle vara i finalen. Det får vi aldrig veta.
Men om vi koncentrerar oss på dessa 12 låtar - vilka kommer det att gå bra för?
Frans ligger 1a på bettinglistorna, trots anklagelserna på plagiat av en redan existerande låt. 
Oscar Zia kan också vara farlig imorgon, tillsammans med Molly Sandén. 
Mina personliga favoriter är Robin Bengtsson, Ace Wilder och Wiktoria. Kommer självklart hoppas på bra placeringar imorgon. 

Mest intresserant i morgondagens show kommer troligtvis mellanakten vara. Ett långt schlagermedley med 15 artister kommer att framföras. Alla med låtar från den "moderna melodifestivalen". 

Imorgon är den stora dagen, är ni redo? :)
 

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links