Summer days / Sommardagar

Det har varit en trögstartad sommar i år, men idag är första riktigt heta sommardagen här på Lanzarote. Självklart är jag lite bortskämd. Dagarna här är oftast väldigt varma, men idag visar temperaturmätaren på 27 grader, och jag har absolut inget att klaga på. 
Om jag känner mig själv rätt så börjar jag nog snart klaga på att jag är nära till att smälta bort, haha. 

Dagarna här rullar på. Jag jobbar och njuter av livet. Jag blandar för tillfället dagarna med repetitioner och förberedelser för mina gig, med tid framför TVn och fotbolls-EM, och senare gig på kvällarna. 
 Också endast runt 2 veckor kvar tills jag och Steve åker på semester till Sverige & Tyskland, vilket vi ser väldigt mycket fram emot. Sedan väntar nya äventyr i augusti då jag och Steve ska flytta in i ett eget hus här i Playa Blanca. Det ser vi otroligt mycket fram emot.

Jag hoppas att vädret där hemma i Sverige är fint och att midsommar kommer att bjuda på det allra bästa! Sverige - se till att fixa fint väder tills vi kommer :)

Xx

_________________________________

It has been a slow starting summer this year, with the weather going up and down, and back and forwards. Today though is the first real hot summer according to me. I know I'm a bit spoiled though because the weather here is pretty much always good, but today the thermometer was showing 27 degrees. It is HOT!
If i know myself right then i will probably start to complain about that I'm melting, haha. 

The days are going very well here. I'm working and enjoying life. I'm mixing the days with rehearsing and preparing for the gigs, Watching the fotball Euros, and giging in the evenings.All good!

Just around 2 weeks and me & Steve will go for holidays in Sweden & Germany. Can't wait! Also fun adventures are waiting when we are coming back!

I hope the weather back home in Sweden is lovely and that the midsummer celebrations will we wonderful for you all :)

Xx

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links