Tystnad

Det har varit väldigt tyst här på bloggen sedan Frans vann melodifestivalen. Vad finns det att säga? Det mesta av mina åsikter var sagda redan innan finalen drog igång. Synd att det slutade som det gjorde, men kul att Wiktoria fick en andraplats från Sveriges röster!

Bäst under kvällen tycker jag som vanligt var Måns Zelmerlöw och den nya versionen av Heroes. Självklart var också det stora schlagermedleyt en favorit.

Nåja, Melodifestivalen är nu över och det är bara att se fram emot Maj och Eurovision Song Contest i Stockholm. 10 Maj går första semifinalen av stapeln. 

Min helg har mest bestått av återhämtning efter veckan som har gått. Veckan har bjudit på mycket jobb men också en hel del kalasande! Ett kärt återbesök att skett här på Lanzarote, så att vara ute och sjunga karaoke har varit ett måste!

I Torsdags var det St. Paddys Day, vilket är Irlands nationaldag! Jag hoppade in och hjälpte till att jobba på The Harp Bar på dagen, och sedan sjöng jag som vanligt på kvällen. Oj, vilken fest det blir! Irländarna vet hur man firra

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links