Great 10 days! / 10 underbara dagar!

I think I can describe the time with my cousin as 10 days of working holiday! Have still worked 6 nights a week, but have been treating the daytime as holidays!. It really has been a blast!  We have done loads of things. beach, pool, market, shopping, volcano walking, partying and of course eating lots of good food! Such a great time doing all of this things with my cousin! Also trying my best to learn better german ;).

Me & Steve have done some work in the house and everything is getting in to place! Will be great to show the place to my parents that comes to visit in a few weeks :).

I have a couple of days off this week. It doesn't happen very often so I'm trying to take the opportunity to rest my voice and spend some time at home! Tonight it will be girly time with one of my besties Manon :). 

Have a great weekend everyone :) 
Xx

________________________________

Om jag ska förklara tiden med min kusin de senaste 10 dagarna på bästa sätt så är det - 10 dagars arbetande semester! Jag har fortfarande jobbat som vanligt 6 kvällar i veckan, men dagarna har jag sett som semester! Vi har gjort otroligt mycket under denna tid! Stranddagar, poolen, besökt marknaden, shoppat, vandrat upp för vulkanen, festat och naturligtvis ätit riktigt god mat!. Har varit en fantastisk tid tillsammans och har också gjort mitt bästa för att bättra på min tyska, haha :)

Jag & Steve har jobbat mer på huset och allt börjar falla på plats! Kommer bli underbart att få visa mina föräldrar runt i huset när dom kommer på besök om några veckor :).

Denna veckan har jag också några extra dagar ledigt, vilket inte händer så ofta. Jag ska ta tillfället i akt att vila rösten (som börjar bli sliten) och också att bara få vara hemma och ta det lugnt! Ikväll blir det tjejkväll med en av de bästa - Manon!

Hoppas ni alla har en riktigt bra helg :)
Xx

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links