Lika chockad som Donald Trump!!

Ja, Donald Trump blev ju förvånad över vad som hände i Sverige på lördagskvällen, och jag måste säga att jag är lika chockad jag. Men glad! Owe Thörnqvist GICK VIDARE! Herregud vilken chock! Förstår att detta blev en världnyhet!
Inte är det alla 87åringar som kan rocka på mello-scenen! Bra gjort, och helt rätt att han gick vidare! Också Robin Bengtsson var en given vinnare. Tyckte att han hade alla rätt, och detta är en definitiv potentiell vinnare för mig i finalen. Dock förstår jag inte varför det ska vara så mycket svärande i texterna detta året. Sverige måste vara en av de få länder som faktiskt accepterar detta, vilket är väldigt synd. Tror mestadels av tittarna är barn, så det är otroligt opassande att använda sådana ord på bästa sändningstid!! Storbrittanien går med gott exempel och förbjuder allt sådant språk på TV innan klockan 9 på kvällen! BRA!

MEN - Robin har dock redan ändrat på texten, och kommer här med att sjunga "frickin beautiful". Bättre?

Så alltså för att återgå till ämnet. Finalisterna var på pricken, men vad hände med tjejerna? Krista och Jasmine blev helt utslagna? Synd enligt min mening, då jag absolut föredrar dom före både pojkband och kille med gitarr! Synd! 

Mellannumren då? Ja, Jag kommer alltid att älska alcazar. Synd att den tredje var så olikt Andreas Lundstedt bara. 
Ingen förbättring på varken manus eller idé för denna deltävling. Än en gång - Synd!

Så ja, här sitter vi och har bara 1 deltävling kvar. Hur kan det gå så fort? 
På lördag kommer väll den uträknade vinnaren - Loreen? Också förra årets favorit Wiktoria dyker upp. Sara Varga är tillbaka i tävlingen (troligtvis blir min underbara vän Andréas väldigt glad av detta), och Alice från idol gör debut. Sen får vi se vad Jon Henrik Fjällgren kommer att ställa upp med för låt. Var en av dom som avskydde hans låt när han var med för 2 år sen!

Ha en bra schlagervecka allihop :)

 

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links