Semester

Nu har jag varit hemma i Sverige på semester i drygt 2 veckor och har 1 vecka kvar! Måste säga att jag längtar otroligt mycket efter att jobba! Nu har jag vilat mig tillräckligt och är väldigt taggad på att dra igång nästa säsong av arbete nere på Lanzarote! Kommer bli en ny scen och ett nytt team, väldigt spännande! Tror att det kommer kännas som helt andra shower när man jobbar med andra personer!

Så denna veckan innan jag åker består av att fixa allt som måste fixas innan resan, köpa allt jag behöver ha med mig, och såklart träffa de människor jag vill hinna träffa innan jag åker! Får dock hoppas på mycket besök under säsongens gång :).

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-