Nr 3!

Ikväll är det dags igen. Deltävling nummer 3! Har en känsla av att den kommer vara ungefär lika blek som förra veckans deltävling. 
Den tydliga favoriten denna veckan är Robin Bengtsson. Jag älskade hans låt förra året, och hoppas självklart på en ännu bättre uppföljare, men magkänslan säger att det kommer att vara tvärtom. 
Jag har inte lyssnat igenom låtarna så slaviskt denna vecka, utan låter det bli mer en överraskning. Kanske borde jag då inte vara så negativ, men något i mig säger att detta året (som så många andra år) handlar det om deltävling nummer 1 och 4. Är inte alla självklart mest intresserad av Loreen nästa vecka? Är hon inte den givna vinnaren?
Vi får se då, om låten är tillräckligt bra. 
Men åter tillbaka till denna veckan. Vilka artister är intressanta? För tonåringarna handlar det nog mest om "FO&O" och möjligtvis om Robin.
Denna veckans deltävling har också med Owe Thörnqvist som är den äldsta deltagaren någonsin. Undra hur detta kommer att gå? Troligtvis kommer detta att vara min mammas favorit :).
Folk pratar också om Anton Hagman, och hur kommer den finska Krista vara i år?

Vi får se ikväll! 

Ha en mysig mello-lördag allihopa :)

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links