Lanzarote

Ja, jag har ju inte skrivit något om Lanzarote än! Jag har tyvärr varit otroligt dålig med bloggandet. Är ledsen för detta!

Mycket har hänt sen jag kommit hit! Jag har jobbat mycket med teamet, för att få allting synkroniserat och så. Sen har vi bytt varietéartister två gånger. Nu har vi äntligen den vi ska ha ända fram till slutet - Marcus! Han är fantastisk! Han är så ambitiös och duktig!
Har också jobbat en del med en del i jobbet som vi kallar för "songs in the sun". Det är när vi sjunger på dagtid på poolscenen! Detta är oftast mycket uppskattat, och bra för oss att göra reklam för våra shower!

Andra saker som har hänt under denna tid är att jag har fått jobb under sommaren! Jag kommer jobba som showartist på Leksands sommarland. Känns mycket bra att ha ett jobb när man kommer hem till Sverige igen, och är så glad att detta är ett showjobb!

Har också kommit in på en sångpedagogsutbildning i köpenhamn, och på måndag ska jag söka till Wallmans, Mycket pirrigt! Har velat ha det jobbet sen jag såg en show där när jag var 10 år. Så det blir mycket press under min audition på måndag! Så kommer alltså åka hem till kalla Sverige igen under 2 dagar :). Önska mig lycka till!

Nu är det sovdags, och imorgon väntar övning för audition och bamsedag på jobbet :)

Kram
Sarah

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-