Latdag!

Nu har jag kommit hem efter ca en veckas repperiod i Jönköping med nya jobbet. Har varit otroligt kul, svettigt och lärorikt! Mycket dans i dessa shower och en riktigt duktig koreograf vilket är riktigt kul.

Förutom dansträning hann vi med att sjunga en förmiddag, prova kostymer på kvällarna och en kväll tog vi oss till stan för att ta en drink. Då gick vi förbi båten "Saltkråkan" som alltså är orginalbåten från serien. Otroligt kul :)

Denna veckan latar jag mig mest för första gången på väldigt länge. Övar emellanåt men ser framförallt till att jag får mycket tid i soffan. Var längesen man var ledig så detta är välförtjänt!

Kommer ni ihåg serien Skilda världar som gick på 90-talet? Har köpt varje box sen dom började ge ut dom för några år sen. nu är det bara två kvar. sista kommer i augusti!
Man kan säga mycket om serien men en sak som är säker är att det är nostalgi till max. Jag och min syster satt alltid fastklistrade framför tvn varje vardag när vi var små för att följa detta drama :). 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-