Bra dag! / Good day!

Further down in English..

Det har varit fredag idag och det har varit en riktigt bra dag! Människor brukar ju i och för sig per definition älska fredagar, eftersom det är sista arbetsdagen innan helg. Detta är inte min anledning, utan jag har bara varit ovanligt glad idag! Har varit på lunch med en av mina holländska vänner här på Lanzarote, Manon. Kommit hem och planerat med en produktiv man och sedan sjungit på Lanis restaurang på kvällen. Bra dag!
På talan om att de flesta människor älskar fredagar på grund av att det är nära till helg.. Detta gjorde jag ungefär under hela min skoltid. Wow! Vad fruktansvärt det egentligen är. Okej, å ena sidan är det väldigt bra att se fram emot saker och verkligen njuta av helgen till fullo. Jag tror att människor i allmänhet behöver saker att se fram emot för att njuta till fullo. Men å andra sidan.. Hur mycket tid av vårt liv längtar vi iväg? Jag vet att det är otroligt svårt att älska varje dag lika mycket, rent utav omöjligt. Det kommer svårigheter och problem som vi oroar oss över, här och där. Tror dock däremot tyvärr att det är många i samhället som faktiskt är väldigt missnöjda och rent utav vantrivs med sin vardag! Människor som kanske inte trivs på jobbet, med kollegorna, eller har problem med kärleken eller familjen? 
Nu är det ett nytt år - är det inte ett utmärkt tillfälle att faktiskt försöka ändra på de saker i vardagen vi faktiskt är missnöjda med? Om omöjligt, i alla fall försöka att se annorlunda på problemen och försöka njuta av vardagen och det fina med allt vi faktiskt har och hur lyckligt lottade vi är! Det kommer bli en av mina nyårslöften! 
Njut nu av er helg och hoppas ni får en underbar dag på måndag och veckan som kommer :). 

Xx

________________

It has been Friday today and I've had a great day! People is normally though loving Friday's because it's the last day of work for the week and they are having the weekend in front of them. This is not my reason, I've just been unusually happy today. Haha, I'm always happy but you know, a bit extra!
I've been for lunch with one of my dutch friends here in Lanzarote, Manon. 
Came home to a productive man and been singing in Lanis restaurant tonight. Good day! Talking about that people normally are loving Fridays because it is close to the weekend... I did this the most of my time in school. Wow! How horrible is that? Okay, in one way it is really good that people are looking forward to stuff and enjoying the weekend to the fullest. I think that people in general need something to look forward to, to enjoy sometimes. Fair enough. But on the other hand, How much time of our lives are we actually longing away? I know, it's very difficult to love each day the same - actually impossible. Problems and difficulties are popping up in our daily life and that is something we worry and stress about. That is normal! I think though that there is a lot of people around us that are very unhappy about the daily life. There is maybe a work or collegues to be unhappy about, or problems with love or maybe the family?
It's a new year now, Isn't it a great opportunity to actually try to solve the problems we do have in our daily life that makes us unhappy? If it is difficult - at least try to have a different view on the things that for us are a problem and try to see the positive in things and be happy about what we actually do have. That is gonna be one of my new years resolutions!
Enjoy the weekend now, and I really hope you're having a fantastic monday and some great days next week :)

Xx

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links