Återhämtning/Recovery

Further down in English

Det har verkligen varit några hektiska veckor, och jag har aldrig förr njutit så mycket av en ledig dag som jag gör idag!!
Wow, jag kan faktiskt säga att jag inte har gjort någonting idag. Det har varit så fantastiskt! En stund ute i solen med mina svenska korsord, sömn och också middag ute med Steve innan han gick till jobbet. 

Denna kvällen tillbringar jag tillsammans med filmer och svtplay. 
Jag har precis tittat på "stjärnorna på slottet". Det var otroligt känslosamt att höra Morgan Allings berättelse om hans uppväxt. Wow, vad stark han är! Jag tror också han har skrivit en självbiografi och det är absolut något jag är intresserad av att läsa. Blir väldigt tagen och tycker det är väldigt intressant att läsa och höra om folks liv. 

Nu ska jag tillbaka till min kära vän ipaden och fortsätta min avslappnande lediga dag. Hoppas ni alla har en bra helg och kom ihåg att ta hand om varandra. 
Ciao :) xx

_______________

It has clearly been some busy weeks, and I haven't enjoyed having a day off this much for a very long time. Wow, i can actually say that i haven't done anything today. It has been so good! A session out in the sun with my swedish crosswords, some sleep and then a dinner with Steve before he went to work. 

This evening I'm spending together with movies and svtplay. 
Just watched the program "stjärnorna på slottet" (translated in english would be the celebrities at the castle). Was very emotionally to hear about Morgan Allings childhood. I think he also has written a book about it, and it's definitely one i want to read. What a strong person he is! I always get very interessted in listening and hearing about people's life stories.

Now back to my Ipad to just relax and enjoy this saturday off. 
Hope all of you are having a great weekend. 
Remeber taking care of each other
Ciao :)xx

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links