Gymmet!! / The Gym 

Further down in english...

Januari är månaden då de flesta vill komma i form igen och starta ett nytt och hälsosamt liv. Varför skulle jag vara något sämre. Jag ska försöka mig på det samma. Det är bra att ta tillfället i akt och jag är motiverad som aldrig förr, så varför inte? 
Har köpt ett gym kort på stans största och mest omtalade gym, så vill se vad det var alla pratade om. Det är som sagt ett stort gym som har många olika maskiner och bra musik i högtalarna. Var dock inte lika imponerad av några killar som var där och ägnade mer tid åt att stirra än att faktiskt träna. Men är med stort hopp om att det är annorlunda imorgon. 

Kommer att uppdatera er alla om hur det går och om jag kommer att överleva detta. Fortsättning följer ;)


_____________________

January is the month when everyone wants to get fit again and start a new healthy life. The Classic! Why not join? Of course i do the same. It's a great opportunity and I'm motivated like never before so i need to take the chance. 
Got a gym card in the biggest gym here in Playa Blanca that everyone is talking about, so wanted to see what it's like. 
It's a big gym with a lot of different machines and good music comes out of the speakers. Wasn't as impressed with some of the guys that was there just this particular day, but am hopeful about tomorrow ;).

Will let everyone know if I will survive. To be continued.. ;)

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links