Inställda spelningar / Canceled gigs

Further down in English...

Har varit sjuk fram och tillbaka sedan November, och har nu tyvärr varit tvungen till att ställa in några av mina gig denna veckan när febern och hostan har slagit till än en gång. Riktigt tråkigt men är ett måste efter denna långa perioden. Jag har aldrig ställt in något gig förrut, även om jag har varit sjuk så det är antagligen anledningen till att jag har blivit värre. Måste vila rösten nu och se till att få tillbaka den!
Efter bara två/tre dagar sängliggandes är jag otroligt rastlös. Vill bara bli frisk och pigg igen så jag kan komma tillbaka till scenen!
Så jag antar att detta är tiden då jag borde kolla igenom serier och filmer och bara göra sånt som man oftast inte har tid med, bara vila!
Jag minns att när jag var liten så kollade jag igenom alla år av Eurovision Song Contest. Pappa gjorde pannkakor till mig och jag låg i soffan en hel dag. Jag önskar att det vore så just nu. Ibland önskar man att man var barn igen. (Även om det där mycket väl hade kunnat vara likadant även idag om jag var på besök hos mamma och pappa, haha!). De tar alltid så bra hand om mig:)

Håll er friska så går jag och tittar på Beck film 14 så länge!
Ciao 
xx

___________________________

Have been unwell back and forth since November, And I'm now forced to cancel some of the gigs this week. The fever and cough has come back once more. It's really sad but it needs to be done to get my voice back in place. I haven't cancelled a gig before and thats probably why is till getting unwell. My voice clearly needs to rest. 
I'm so bored after only 2/3 days in bed. I'm used to working and don't feel comfortable not doing anything. This is the time when I should watch series and movies til i fall asleep. 
I remember when i was a child, unwell and was home from school. I looked through all years of Eurovision Song Contest, Was laying in the sofa the whole day and my dad gave me panncakes. I wished it was like that now. Those panncakes are amazing! Sometimes I wish that I was a child again (Even though the same would probably happen if i was back home at my parents today, haha). They are always taking care of me so well. 

Stay healthy and I will go and watch nr 14 of a swedish crime movie series.
CIao
Xx
 

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links