Valentine's day!! / Alla hjärtans dag!!

Längre ner på svenska...

It was Valentine's today. I've spend it with my lovely parents in Sweden!! It has been great, but can't change the fact that I really do miss my other half that is 5000 km from me at the moment. We will celebrate when I'm back with a great dinner :). 

This has been a day were maybe some people are lucky and having some very special to celebrate with, or some people are getting a bit extra sad today because of being single. anyway, single or not single - think of this day as a day to celebrate your love. It can be to a girlfriend/boyfriend, mum/dad, brother/sister, friend or maybe your cat or your dog? Grandmother or grandfather? 
Think about how fortunate you are that are capable to love and recieve love!
You are never lonely!!

I'm happy that I've spend this day with my lovely parents that i definitely should see more often. They support me through everything and they are always by my side no matter what. Thank you!! I love you <3

Hope all of you are happy and that you've had an amazing day with your loved ones :)

Xx

__________________________

Det var alla hjärtans dag idag. Jag har spenderat denna med mina underbara föräldrar i Sverige. Det har absolut varit fantastiskt. Kan dock inte blunda för att jag självklart saknar min andra hälft som just nu är 5000 kilometer härifrån. Vi ska fira när jag är tillbaka. Detta med en fin middag, bara vi två :)

Detta har varit en dag där kanske några av er har varit riktigt glada över att få fira tillsammans med någon väldigt speciell? Några av er har kanske känt er extra ensamma en dag som denna? Man pumpas ju ändå full med hjärtan och man ser par överallt som är superkära. 
Hur som helst, singel eller inte singel - Försök att se denna dag som en dag då vi firar kärleken. Kärleken till en flickvän/pojvkän? Mamma/pappa? bror eller syster? Kanske till dina morföräldrar eller till och med ditt husdjur? 
Vi är otroligt lyckligt lottade som är kapabla och har rätten till att älska? Det borde vi fira idag! Vi älskar! 

Jag är så glad att jag har fått möjligheten att fira denna fina dag med mina underbara föräldrar. Min mor och far som alltid ställer upp i alla väder och som finns där vid min sida i vått och torrt. Tack! Jag älskar er!

Hoppas att ni har haft en riktigt fin dag med era nära och kära :)
Xx

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links