The Weekend Feeling / Känslan av helg

You know that feeling on the Friday in the week? That feeling of freedom. That you have more than 48 hours free from "must do's". Wow i miss that feeling. Don't get me wrong, i absolutely love my job, and wouldn't change it for the world, but it would be nice to just have a 2 days in a row doing nothing. 
Anyway, Tuesday is that day in the week were i have the chance to just relax , and that day is prescious.

Tonight i will be singing in Marea Terraza, which is good. I love that place. For everyone that are coming to visit in Playa Blanca - this is a great spot to have a cocktail. It's placed just at the seafront with a lovely view and you're accompanied with palm trees and a bit of breeze from the ocean. No wonder why i love singing at this location. Lovely!

Today I will be going for lunch with my favourite dutch girl and then i will hopefully get some rehearsing done before work! 

Have a great weekend everyone :)


_____________________

Du vet den där känslan på fredagen? Känslan av att helgen står för dörren? Den där känslan av en gnutta frihet. Du kommer att ha MER än 48 timmar ledigt från måsten. Wow, jag saknar den känslan. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb till tusen, men det hade varit skönt att få de där 2 dagarna i rad där du bara kan ta det lugnt och umgås med dina nära och kära.Tisdag är numera den dagen i veckan, och den är otroligt dyrbar!

Ikväll kommer jag att sjunga på Marea Terraza i Playa Blanca. Jag älskar det stället. För alla som kommer till Playa Blanca - detta är en fantastisk plats för de bästa drinkarna. Baren ligger precis vid strandpromenaden, och du har sällskap av palmträd och en lätt bris från havet. Inte konstigt att jag älskar att sjunga här. Underbart!

Under dagen kommer jag att gå på lunch med min favorittjej från Holland, och sen kommer jag förhoppningsvis ha lite tid över för träning inför kvällen. 


Jag önskar er alla - en underbar helg!

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links