Deltävling Nummer 2!

Lördag igen. Ja vad tyckte vi om förra veckans deltävling? 
Rätt låtar gick nog till final ändå. Nano var av min mening definitivt utan tvekan veckans bästa. Blev besviken över att Ace Wilders låt inte alls var lika bra som förra årets, och jag tycker det var synd att Dinah Nah blev utslagen! Boris René var dock bättre detta året, med en betydligt bättre låt :).
Jag tror att jag och mina tjejkompisar satte vinet i halsen när programledarna inte bara skrek ut "Mello-fucking-difestivalen" utan också gjorde ett stort öppningsnummer med samma titel! 
Jag är verkligen inte pryd men jag tycker absolut att det är väldigt opassande på en melodifestivalsscen. Bara det att Lisa Ajax säger ordet "fuck" hela 11 gånger ikväll säger ganska mycket om ordförrådet numera. Hittills är produktionen under all kritik, och programledarna gör ingen glad. 

Vad händer ikväll då? Ja, om tidningarna får bestämma så handlar kvällen om Mariette och Benjamin Ingrosso! Och personligen så tror jag detta stämmer efter att ha lyssnat igenom en första omgång. Ska bli intressant att se slutprodukten på TV ikväll!! 

Sen kommer jag till min favorit Roger Pontare. En storslagen sångare som jag själv har haft lyckan att dela scen med. Har alltid älskat hans medverkan i Melodifestivalen (trots att han vann över Friends år 2000), och ska bli underbart att ha honom tillbaka ikväll, vare sig han går vidare eller ej! Han är en legend!


Jag och mina tjejkompisar kommer samla oss ikväll framför Tv'n med vin och oliver i högsta hugg. Självklart kommer det poängsättas och kommenteras!

Hur ska ni spendera Mello-kväll nummer 2? :)

 
 

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links