Vad hände?

Mello i lördags? Vad hände?
En kavalkad av helt okej mellanmjölk. 
Älskar självklart Roger Pontare och blev i smyg väldigt besviken på att han inte gick vidare till varken final eller andra chansen. Självklart var inte hans låt av samma nivå som "När vindarna viskar mitt namn", men han har en otrolig pondus och en enastående röst! Ingen slår det denna deltävling!

En raka motsats till Roger - Allaywan! åter igen - Vad hände? I media läser jag om att det var det bästa framträdandet han hade gjort under hela veckan. Det får mig att absolut inte vilja höra klippen från repetitionerna. Det var längesen jag hörde någon sjunga så surt! Hur kan det komma sig att jag sitter här hemma och tittar på eländet och han står där på scenen? Varför får han en chans att kliva fram medens jag sliter med mina gig? En sån sak gör mig sjukt frustrerad men kan inget annat än att låta det bli ännu en motivation till att arbeta vidare och ännu hårdare för att nå mina mål!

Utöver att Roger åkte ut så tycker jag i helhet att det var rätt låtar vidare. Benjamin var den bättre av de två.

Lisa Ajax, wow, vad tråkigt! Synd med en så stor röst att inte visa sitt potential!  

Produktionen har fortfarande inte fått något lyft! Tycker synd om programledarna som har en sådant torftigt manus. Dock gjorde David ett riktigt proffsigt framträdande med gamla låtar från melodifestivalen! Jag till och med spillde rosévin i min vita soffa när han sjöng en rad ur min favorit "Lyssna Till Ditt Hjärta" av Friends. Definitivt kvällens höjdpunkt för en galning som mig! Borde verkligen tvätta överdraget på min soffa....

Nästa vecka ser jag fram emot en av mina favoriter från förra årets tävling - Robin Bengtsson! Hoppas på en bra låt och ett bra framträdande!

Tills dess.. Ha en bra vecka, och se till att inte bli lika mello-tokig som jag :D

xx

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links