Loreen - en röst för sig!

I lördags gick den sista deltävlingen av melodifestivalen av stapeln! Åter igen så sätts de bästa bidragen i 2 deltävlingar och de andra 2 deltävlingarna blir väldigt svaga! 

Chocken denna veckan att Loreen inte tog sig till final var total. Trots det så ligger hon trea på betting-listorna över att vinna hela mello. Hoppas bara hon tar sig till final! Om hon inte tar sig vidare över Anton Hagman, då är det något som absolut är fel. Visst, jag förstår att inte alla förstår hennes nummer elle kan ta till sig det, men det är konst på en helt annan nivå enligt mig!
Och hennes röst är exeptionell!

Älskade låten "Running with lions" denna vecka, men tråkigt nog så höll inte Alice måttet sångmässigt. Annars var denna låten en av mina favoriter detta året. 
Wiktoria var precis som förra året väldigt duktig och jag tror absolut att hon kommer ligga i toppen i finalen. 
Älskade Axel och hans låt och tycker det är fantastiskt roligt att det går så bra för honom!

Tråkigt att en skrikande tjej med tillhörande jojk går vidare till final, och jag ber till gud att det inte går bra för dom i finalen! 

Denna veckan är det "andra chansen". den minst intressanta veckan enligt mig. Men samtidigt ska det bli spännande att se vilka som går vidare till finalen!

Ha en bra schlagervecka allihop och kom ihåg att det nu går att lyssna på alla bidragen på spotify, och skivan är ute för försäljning! 

Xx

 

Comments:

Latest posts

Latest comments

  • Lilian » The Big Break:  ”I'm looking forward to see you again and listen to you at new Marea. Until then ..”

  • Lilian müller » Nr 3!:  ”Vi kan ju talas vid när du hört kvällens resultat :)”

  • Lilian müller » Underbar tid av året / Wonderful time of the year..:  ”Erkänner - jag kommer arr titta. I alla fall i början. Och konstaterar att du fi..”

  • Lilian müller » Sweden vs Lanzarote:  ”Tack själv för att du var här under julen, underbart roligt tyckte vi i familjen..”

  • Lilian müller » Day 1 :  ”Good luck Sarah! I am sure you will be successful :)”

Archive

Links